Werkvoorbereider Infra & Groen – Velsen

Introductie

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een veelzijdige Werkvoorbereider Infra & Groen. In voorkomende gevallen zult u ook de rol van projectleider op uw moeten nemen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een aannemingsbedrijf actief in diverse disciplines van de civiele techniek, te noemen: GWW, Cultuurtechniek en Rioolservice. Zij werken voornamelijk voor overheden, VvE’s, corporaties en instellingen.


Functie

Voor afdeling GWW en cultuurtechniek zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider. De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

• U bent verantwoordelijk voor het opstellen en controleren van de werkbegroting;

• U verzorgt het totale inkoopproces van uw projecten en vraagt offertes aan binnen de door de directie gestelde budgetten en termijnen;

• U onderhoudt contacten met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en uitvoerders;

• Ter voorbereiding stelt u kwaliteitsplannen, planningsschema’s en werkplannen op;

• U draagt zorg voor een juiste en overzichtelijke projectadministratie

• U controleert tekenwerk en revisietekeningen;


Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma op HBO niveau civiele techniek. U hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijke functie voor gelijke projecten. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden, kennis van de nodige automatiseringsprogramma’s (Office en Metacom) en u bent een teamplayer.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.