Werkvoorbereider GWW. Vaste functie! – Tilburg

Introductie

Wil jij graag een belangrijke bijdrage leveren aan uitdagende projecten die gekenmerkt worden door nnovatieve oplossingen? En altijd al interesse gehad in een brede functie in de Grond, Weg- en Waterbouw. Dan bij jij de werkvoorbereider die ik zoek!

Organisatie

Vind je het leuk om in een klein team innovatieve ideeën te bedenken en te realiseren? Waar je niet alleen in de ontwerpfase maar ook tijdens de realisatie een belangrijke rol hebt en veel verantwoordelijkheden krijgt.

Functie

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het totale proces. Van aanbesteding tot aan de uitvoering ben je verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit, planning en financiën. Je werkt samen met een team op één locatie. Je bent verantwoordelijk voor het inkoopproces, je vraagt offertes aan bij diverse onderaannemers en leveranciers, je bent in staat deze te controleren, waarna prijsonderhandelingen kunnen worden gevoerd. Je bewaakt levertijden. contracten en facturering. Met jouw vooruitziende blik ondersteun je de projectleider en uitvoerder en lever je zo je bijdrage om het project succesvol af te ronden.


Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO diploma en je hebt ervaring als werkvoorbereider in de GWW. Je hebt kennis van UAV en RAW systematiek en andere wet- en regelgeving. Daarnaast ben je in bezit van VCA. Je hebt affiniteit met calculatieprogramma’s en ERP pakketten. Met je analytische denkvermogen kan je snel schakelen en blijf je ook bij drukte altijd tijdig en volledige de verslaglegging voeren. Je draagt nieuwe creatieve en originele ideeën aan en je bent communicatief vaardig.

Aanbod

We bieden je een mooie baan in in een informeel familiebedrijf. Waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt. Daarbij krijgt je de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen door middel van diverse cursussen. Het primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn goed te noemen,

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.