Werkvoorbereider GWW (Vaste baan) – Sliedrecht

Introductie

Houd jij van civiele techniek en wil je regionaal aan leuke projecten werken als werkvoorbereider? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een aannemer in de Grond-, Weg- en Waterbouw waar de de ‘corebusiness’ bestaat uit straat-, grond- en rioleringswerk, maar ook uit civiel- en cultuurtechnisch werk. De projecten bestaan uit zowel kleine projecten, groenonderhoud en de grotere complexe miljoenen projecten. Ook hebben ze ervaring met bruggen en betonconstructies.

Functie

Je komt terecht in een leuk en hecht team om mooie GWW projecten voor te bereiden. De variatie van grote van de projecten zijn divers. Dit kunnen projecten zijn zoals bouw- en woonrijp maken, reconstructies van wegen en rioleringen maar ook het verharden van asfalt en onderhouden van wegen. In deze functie richt je op de werk voorbereidende taken voor de verschillende projecten. Iedereen heeft hetzelfde doel en dat is samen mooie werken realiseren en een goede verstandhouding met de opdrachtgever en andere belanghebbenden.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO diploma civiele techniek, een HBO diploma civiele techniek heeft de voorkeur met minimaal 2/3 jaar relevante ervaring als werkvoorbereider. Daarnaast ben je communicatief vaardig zowel in woord als geschrift.

Aanbod

Je wordt via Centerpoint gedetacheerd bij de opdrachtgever voor een minimale periode van 1250 uur. Hierna is het vrij aan de opdrachtgever of er een rechtstreeks dienstverband wordt aangeboden. De UTA CAO wordt gevolgd en het salaris wordt nader bepaald afhankelijk van kennis en ervaring.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.