Werkvoorbereider GWW (Vaste Baan) – Nieuw Vennep

Introductie

Als werkvoorbereider stap jij in na de calculatiefase. Je bent betrokken met allerhande projecten in de GWW en je draagt zorg voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding!

Organisatie

Onze opdrachtgever is actief binnen de algehele GWW. Voor de organisatie zijn 70 mensen werkzaam en haar projecten worden voornamelijk verkregen van Gemeenten. De projectgrootte loopt op tot 3 miljoen euro. Zij houdt zicht bezig met projecten in de rioleringen, reconstructies, bouw- en woonrijp maken en bestratingen.

Functie

Jij vormt samen met de uitvoerder en projectleider het projectteam. Bij gunning van een project verzorg jij de gehele werkvoorbereiding, zowel de technische als organisatorische. De overall en 6-weekse planning maak je zelfstandig. De 3-weekse planning in overleg met de uitvoerder.

Functie-eisen

Je bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS weg- en waterbouw. Je bent bekend met het automatiseringsprogramma KPD en ervaring met het schrijven van EMVI plannen is een pre. Je bent woonachtig in een straal van 25 kilometer rondom Nieuw-Vennep.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je een arbeidsovereenkomst aangeboden. De voorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.