Werkvoorbereider GWW – Nijmegen

Introductie

Voor een mooie opdrachtgever ben ik op zoek naar een afgestudeerde student Civiel die zijn carrière wil starten als werkvoorbereider. Wie wil zijn sporen verdienen bij deze opdrachtgever? Regeer dan nu!

Organisatie

De opdrachtgever heeft projecten op gebied van kadeverbeteringen, van kleinschalige baggerwerkzaamheden tot het aanleggen van (vogel)eilanden, van plagwerk tot aan het zetten van damwanden en beschoeiingen. Kortom alle facetten binnen de GWW. De medewerkers zijn trots op de projecten en werken met passie en met plezier! Het werkgebied is landelijk en de opdrachtgevers zijn divers: denk aan waterschappen, provincies, gemeenten, natuurorganisaties etc. 

Functie

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor diverse project ondersteunende taken. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden, het schrijven van werk gerelateerde plannen, het opvragen van offertes e.d. De werkzaamheden verschillen van dag tot dag, ieder project is inmiddels anders wat jouw werkdag zeker afwisselend zal maken. 

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek. Ervaring is gewenst maar niet vereist. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift. Kennis van diverse Microsoft programma is een must. Verder heb je een helicopterview en ben je proactief. Initiatief en creativiteit zijn jou niet onbekend.  

Aanbod

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket krijg je ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Eigen inbreng, initiatief en creativiteit wordt enorm gewaardeerd.  

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.

Deel deze vacature