Werkvoorbereider Droge Waterbouw – Amsterdam

Introductie

Voor uitdagende infrastructurele projecten zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die al vanaf de tenderfase betrokken kan zijn bij de projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend aannemingsbedrijf actief in alle disciplines van de bouw. De Nederlandse tak is vooral actief in de civiele techniek en kleinschalig in de utiliteitsbouw. Voor de vestiging zijn 50 mensen werkzaam. De meeste projecten worden verkregen uit tenders en hebben een gemiddelde looptijd van 4 jaar. De projectgrootte kan oplopen tot 100 miljoen en worden grotendeels in de Randstad uitgevoerd.

Functie

In deze functie bent u eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en organisatorische begeleiding van een onderdeel van het project. Enkele taken en verantwoordelijkheden:

  • Ondersteunen van de tendermanager en projectleider
  • Voorbereiden van de uitvoeringswerkzaamheden
  • Opstellen van werkplannen, (deel)planningen, keuringsplannen
  • Opstellen van afwijkingen en meer/minderwerk overzichten
  • Het begeleiden, ondersteunen van de begeleiding van de overdracht van werkvoorbereiding naar uitvoering.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van en diploma HBO civiele techniek en minstens 7 jaar ervaring in een gelijke functie. Bovendien hebt u een gedegen kennis van de verschillende contractvormen zoals UAR, UAV en UAV-gc. U beschikt over een cijfermatig inzicht, gaat analytisch te werk en u bent communicatief en sociaal vaardig.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna en vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.