Werkvoorbereider Droge Waterbouw – Amsterdam

Introductie

Centerpoint is op zoek naar de juiste werkvoorbereider voor uitdagende infrastructurele projecten, vooral droge waterbouw. Ben jij die werkvoorbereider die ervaring heeft met projecten vanaf DO fase. Reageer dan nu!

Organisatie

Werken bij een internationaal opererend aannemingsbedrijf actief in alle disciplines van de bouw? We vertellen je er graag meer over. Het gaat hier om de Nederlandse tak die vooral actief is in de civiele techniek en kleinschalig in de utiliteitsbouw. Voor de vestiging zijn 50 mensen werkzaam. De meeste projecten worden verkregen uit tenders en hebben een gemiddelde looptijd van 4 jaar. De projectgrootte kan oplopen tot 100 miljoen en worden grotendeels in de Randstad uitgevoerd.

Functie

In deze functie bent je eindverantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en organisatorische begeleiding van een onderdeel van het project. Enkele taken en verantwoordelijkheden:

  • Ondersteunen van de tendermanager en projectleider
  • Voorbereiden van de uitvoeringswerkzaamheden
  • Opstellen van werkplannen, (deel)planningen, keuringsplannen
  • Opstellen van afwijkingen en meer/minderwerk overzichten
  • Het begeleiden, ondersteunen van de begeleiding van de overdracht van werkvoorbereiding naar uitvoering.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een diploma HBO civiele techniek en minstens 7 jaar ervaring in een gelijke functie. Bovendien heb je een gedegen kennis van de verschillende contractvormen zoals UAR, UAV en UAV-gc. Je beschikt over een uitstekend cijfermatig inzicht, gaat analytisch te werk en je bent communicatief en sociaal vaardig.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren word je daarna een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.