Werkvoorbereider die uitblinkt in zijn vak! – Rosmalen

Introductie

Bij de opdrachtgever profiteer je van het beste van twee werelden! Enerzijds bij één van de grootste specialisten van het land met alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Anderzijds bij een hechte club mensen uit Brabant. De taal is lokaal, de sfeer is lokaal, de humor is lokaal en er wordt veel gelachen. Er zijn korte lijnen, efficiency, inventiviteit, maatoplossingen daar houden de opdrachtgever én zijn klanten van. Zij willen uitblinken in wat ze doen en daar hebben zij uitblinkers voor nodig!

Organisatie

De opdrachtgever vraagt uitblinkers en dat vraagt wel wat van de teamleden. Focus, aanpassingsvermogen en beweging. Met elkaar de juiste keuzes maken, toekomstbestendig en klantgericht inspelen op de veranderende wereld om ons heen. De directie zet de koers uit maar het verschil maken de uitblinkers!

Functie

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een uitblinker die veel kwaliteit met zich meebrengt. Om bij de basis te beginnen ben je een flexibele en innovatieve professional met daadkracht die dit weet in te zetten bij het realiseren van woningbouw- en/of complexe utilitaire projecten. Als werkvoorbereider lever je een positieve bijdrage aan de doelstellingen en met je creatieve en technische kennis ben je van grote toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.

Functie-eisen

Je bent een ervaren werkvoorbereider met HBO/WO denkniveau die de hand niet omdraait voor de werkzaamheden die behoren bij de functie. Je bent oprecht, grensverleggend en gedreven. Communicatief sterk en je schakelt moeiteloos tussen de betrokken partijen. Je hebt oog voor detail en resultaat- en klantgericht. Je durft zwakke plekken te analyseren en actiepunten te concretiseren. En je bent vanzelfsprekend bekend met trends in de bouw (virtueel bouwen, Lean, Beeam en nieuwe contractvormen)

Aanbod

Wat je binnen bij de opdrachtgever proeft zijn de ambities en bevlogenheid van uiteenlopende specialisten die samen iets bijzonders willen neerzetten. Mensen die vanuit hun eigen discipline niet alleen aanvullen maar ook inspireren om out-of-the-box te denken. Bovendien krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.