werkvoorbereider – Deventer

Introductie

Wil jij meebouwen aan spraakmakende projecten in de nieuwbouw, renovatie of onderhoud voor corporaties of zakelijke klanten die actief zijn in markt van kantoren, hotels, retail en horeca?

Organisatie

De organisatie is een grote samenwerkende aannemer die actief is in de verschillende sectoren van de bouw. De onderneming is door de jaren heen gestaag gegroeid, hierdoor zijn er meerdere vestigingen in het oosten van het land geopend. Voor deze vestiging is het team projectvoorbereiding op zoek naar een ervaren werkvoorbereider die mee wil bouwen aan een mooie toekomst.

Functie

Als werkvoorbereider werk je nauw samen met de projectleider en uitvoerder en zijn jullie als team verantwoordelijk voor de realisatie van grote onderhoud- en renovatieprojecten. Binnen de organisatie werk je niet alleen op kantoor, maar kom je ook op de bouwplaats voor de bouwvergaderingen. Een van de belangrijkste taken is het maken van de planning, budgetoverzicht en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van het project.
Geen dag is het zelfde omdat jij een coördinerende rol hebt. Zo ben je vandaag bezig met het coördineren van onderaannemers en materieelinzet en morgen weer met het signaleren en registreren van meer- en minderwerk.

Functie-eisen

In deze veelzijdige functie is het belangrijk dat je flexibel bent en een goede organisator. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.
Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider renovatie en onderhoud en een afgeronde MBO bouwkunde opleiding. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig en je hebt de nodige humor.
Omdat het een binnen- en buitendienst functie betreft is het belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs B en een geldig VCA VOL certificaat.

Aanbod

Je komt te werken in een enthousiast team van werkvoorbereiders, calculatoren, uitvoerders en projectleiders die van humor houden, samenwerken en vooral veilig werken. Door de betrokkenheid ben je van start tot oplevering betrokken bij de werkzaamheden en behaal je samen projectresultaten.
Het salaris is afhankelijk van jouw ervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de UTA CAO.

Na de detacheringsperiode zal de organisatie jou een vaste aanstelling aanbieden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.