Werkvoorbereider. – Delft

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een allround werkvoorbereider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

U ben verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van meerdere projecten in Zuid-Holland. U heeft inkoopervaring. U werkt nauw samen met uw collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoekt u de projecten. U rapporteert aan de bedrijfsleiding. De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider in woning en utiliteitsbouw. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. U woont in Zuid-Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed. Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever.