Werkvoorbereider Dakwerken (Vaste Baan) – Hoorn

Introductie

Ben jij de planner die het overzicht weet te bewaren en meerdere onderhoudsprojecten voor dakwerken in goede banen kan leiden? Zo ja, dan nodigen wij je uit te reageren!

Organisatie

Onze opdrachtgever is door de jaren heen doorgegroeid naar een allround aannemingsbedrijf in meerdere disciplines. Voor de organisatie zijn nu zo’n 200 mensen werkzaam. Het bedrijf is actie in meerdere disciplines zoals waterbouw, GWW algemeen, dakwerken, bouw en cultuurtechniek. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en het personeel staat echt boven aan. Voor iedereen die het wilt bestaat de mogelijkheid om door te groeien of verder opgeleid te worden.

Functie

Voor de afdeling dakwerken zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkvoorbereider. Het betreft hier uitsluitend onderhoud en storingen. In deze rol ben jij het aanspreekpunt voor de klant. Je onderhoudt de contacten voornamelijk via de telefoon en mail en waar nodig ben je op locatie voor het opnemen van de situatie. Je brengt offertes uit en je draagt zorg voor een efficiënte inzet van de onderhoudsploeg. Na oplevering van de werkzaamheden zorg je voor een goede opvolging en onderhoud je het contact met de klant.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma MTS of HTS bouwkunde. Mocht je eerder ervaringen hebben opgedaan in het bonnenwerk dan is dat een pre. Wat van belang is dat je stressbestendig bent, gestructureerd werkt en oplossingsgericht werkt. Je komt terecht bij een sociaal bewogen partij die het beste voor haar werknemers voor heeft. Je bent woonachtig in Noord Holland met een voorkeur uit West Friesland.

Aanbod

Onze opdrachtgever bied je direct een vast contract aan met zeer goede arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.