Werkvoorbereider Cultuurtechniek – Utrecht

Introductie

Als werkvoorbereider kom jij te werken binnen de afdeling Cultuurtechniek en ben jij verantwoordelijk voor een goede voorbereiding en calculatie van de projecten.
Projecten waar jij aan komt te werken zijn gerelateerd aan openbare groenvoorzieningen, sport en cultuurtechniek en natuur en landschapsbouw.

Organisatie

De organisatie is een aannemer die actief is in de grond-, weg- en waterbouw en met ruim 200 medewerkers dagelijks aan verschillende projecten werkt in de cultuurtechniek, onderhoud van waterwegen, bouw- en woningrijp maken en betrokken is bij natuur en landschap bouw.
Het is een organisatie waar talent de ruimte krijgt binnen een gezellig familiebedrijf, de organisatie heeft een brede orderportefeuille waardoor zij de medewerkers een ruime afwisseling aan projecten kan aanbieden.

Functie

Als werkvoorbereider ben je dagelijks actief bij het aanbestedingsproces van projecten in de cultuurtechniek en ben jij het aanspreekpunt voor alle technische en organisatorische vragen. Je verzorgt de technische en organisatorische werkvoorbereiding van het project en beoordeel je het bestek en tekeningen. Je maakt een risicoanalyse van het project en je stelt een gedegen werkplanning op die jij bewaakt. Je zorgt dat je alle informatie verzamelt en verwerkt in het calculatieprogramma en je vraagt offertes op die je controleert aan de hand van het project.
Op het moment dat het project in de uitvoering gaat, zorg jij voor een complete projectadministratiemap en draag je de projectvoorbereiding en calculatie over aan de uitvoerder.

Functie-eisen

Als werkvoorbereider heb je een afgeronde HBO Civiele opleiding en kennis van cultuurtechnische projecten. Je hebt ervaring met het opstellen van projectplanningen en kan je goed overweg met calculatie- en tekenprogramma’s.
Je hebt de nodige kennis en ervaring met RAW/UAV en EMVI contracten. Omdat je veelvuldig in contact staat met leveranciers, opdrachtgever en projectleider/uitvoerder is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent in woord en geschrift.
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in de omgeving van Utrecht wonen en beschikken over een rijbewijs BE.

Aanbod

Je kan rekenen op een goed salaris en arbeidsvoorwaarden conform het UTA bouw CAO en een diversiteit aan projecten en afwisselende werkzaamheden binnen een familiare organisatie met een prettige werksfeer.
Na de detacheringsperiode krijg je bij goed functioneren een vaste aanstelling bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.