Werkvoorbereider Civiele Techniek (Vaste Baan) – Alkmaar

Introductie

Jij houdt je in deze functie bezig met het vervaardigen van het ontwerp en het schrijven van het bestek. Het gaat hier vooral om binnenstedelijke GWW projecten in de breedste zin van het woord. Te denken valt aan binnenstedelijke reconstructies, rioleringsherstel, bestrating en asfalt.

Organisatie

Je komt te werken bij een klein ingenieursbureau dat haar opdrachten vooral verkrijgt via haar eigen netwerk, de Provincie en Gemeenten. Haar werkgebied is Noord Holland en voor het bureau zijn 17 mensen werkzaam.

Functie

Jij houdt je bezig met het voorbereiden van diverse GWW projecten. Je moet hierbij denken aan het uitwerken van het ontwerp- en bestektekeningen. Werk- en detailtekeningen zullen door de tekenaars vervaardigd worden. Je schrijft het bestek met behulp van KPD. Je hoeft geen constructeur te zijn maar enig constructief inzicht is wel degelijk van belang. Je zult intern worden opgeleid om door te kunnen groeien naar de functie van projectleider.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van het diploma HTS civiele techniek. Je hebt ervaring met het tekenprogramma Microstation en voor het schrijven van de bestekken ben je bekend met het programma KPD. Heb je de basiscursus Riolering van Rioned gevolgd dan is dit een pré. Je beschikt over een goed constructief inzicht, je hebt ervaring met geïntegreerde contracten en je bent communicatief vaardig. Bovendien ben je woonachtig in Noord Holland, boven het kanaal.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst je direct een contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.