Werkvoorbereider Civiele Techniek – Alkmaar

Introductie

In deze functie houdt u zich bezig met het vervaardigen van het ontwerp en het schrijven van het bestek. Het gaat hier vooral om binnenstedelijke GWW projecten in de breedste zin van het woord.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein ingenieursbureau dat haar opdrachten vooral verkrijgt via haar eigen netwerk. Haar werkgebied is Noord Holland en voor het bureau zijn 11 mensen werkzaam.

Functie

In deze functie houdt u zich bezig met het voorbereiden van diverse GWW projecten. U moet hierbij denken aan het uitwerken van het ontwerp en bestektekeningen. Werk- en detailtekeningen zullen door de tekenaars vervaardigd worden. Daarnaast schrijft u het bestek met behulp van KPD. U hoeft geen constructeur te zijn maar een constructief inzicht is wel degelijk van belang. U zult worden opgeleid om door te groeien naar de functie van projectleider.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van het diploma HTS civiele techniek. U hebt ervaring met het tekenprogramma Microstation en voor het schrijven van de bestekken bent u bekend met het programma KPD. Hebt u de basiscursus Riolering van Rioned gevolgd dan is dit een pré. U beschikt over een goed constructief inzicht, u hebt ervaring met geïntegreerde contracten en u bent communicatief vaardig. U bent woonachtig in Noord Holland.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst u direct een contract aan te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.