Werkvoorbereider / Calculator Utiliteitsbouw (vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Zoek jij als werkvoorbereider/calculator met minimaal vijf jaar werkervaring en afgeronde HBO opleiding Bouwkunde naar een tweede stap in jouw loopbaan? Grijp nu de mooie kans bij onze opdrachtgever!

Organisatie

De organisatie heeft zich de laatste jaren steeds meer gericht op het adviseren, ontwikkelen, organiseren en realiseren van totaaloplossingen in de bouw. Door de opgebouwde kennis en ervaring zijn wij in staat om de huisvestingswensen van onze klanten optimaal te vervullen. Of het nu gaat om kleine verbouwingen of omvangrijke nieuwbouwprojecten, ze werken met enthousiasme aan uw ideeën. Het team van vaste medewerkers en zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en leveranciers staat garant voor de realisatie van zowel kleine klussen als grote utiliteitswerken. Kwaliteit en continuïteit zijn hierbij gegarandeerd dankzij de knowhow en ervaring. De opdrachtgevers zijn zowel bedrijven als particulieren.

Functie

Als Calculator / Werkvoorbereider zorg jij ervoor dat alle projecten volledig doorberekend worden zodat zowel de organisatie als klanten niet voor onaangename verrassingen (onverwachte kosten) komen te staan tijdens dit project. Je bent verantwoordelijk voor dit hele proces van het begin van de opdracht tot aan de oplevering.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met:

  • Een succesvol afgeronde Mbo of Hbo-opleiding in Bouwkunde.
  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie binnen de bouwbranche (pré).
  • Kennis en ervaring met Autocad, Microsoft Word en Excel.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Flexibiliteit, stressbestendigheid, secuur- en nauwkeurigheid.
  • Beschikbaarheid voor 32 tot 40 uur per week (ma t/m vr).
  • Een geldig rijbewijs B.

Aanbod

De opdrachtgever biedt u een veelzijdige functie waarin u te maken krijgt met alle aspecten van de werkvoorbereiding. 

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden. 

Deel deze vacature