Werkvoorbereider/Calculator Renovatie en Onderhoud – Utrecht

Introductie

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team renovatie en onderhoud een enthousiaste werkvoorbereider/calculator.
Heeft u ervaring met verbouw of renovatie projecten?

Organisatie

U werkt bij een van onze vaste relaties aan meerdere projecten tegelijkertijd waarbij u zowel calculeert én de werkvoorbereiding doet.

Functie

Als werkvoorbereider werkt u aan een kleine verbouw of renovatie- en onderhoudsprojecten.
Projecten zijn bijvoorbeeld renovatie en onderhoud op gebied van de buitenschil van de woning en het binnenpakket van de woning.
voor aantal vaste opdrachtgevers worden transformatie projecten gedaan binnen utilitaire gebouwen.
Deze projecten hebben een omvang van +/- 80.000 tot 1,5 miljoen euro waarbij u samen met de projectleider het gehele proces rondom het project coördineert. U zorgt zelfstandig voor de projectvoorbereiding en bent verantwoordelijk voor de tijdsplanning.

Uw takenpakket bestaat verder uit:
U bewaakt de planning, budget, kwaliteit en de veiligheid van het project en stemt dit af met de andere disciplines.
Vraagt offertes voor onderaannemers en leveranciers op en beoordeeld u de offertes.
Verder controleert u de tekeningen van onderaannemers en leveranciers op maatvoering en stemt deze af met de werktekeningen.

Functie eisen

Wij zoeken een praktische en flexibele werkvoorbereider/calculator met een klantgerichte instelling. De werkvoorbereider beschikt over een goede analytisch vermogen en werkt accuraat.
Werkt u graag nauw samen met de projectleider en uitvoerder en hebt u ervaring in renovatie- en onderhoudsprojecten? Dan zoeken wij u!

Aanbod

onze relatie biedt u een zelfstandige functie waarin u veel vrijheid krijgt bij de uitoefening van uw functie. Er zijn volop kansen om u zelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.