Werkvoorbereider / Calculator nieuwbouw, verbouw en renovatie – Nieuwegein

Introductie

Wil jij zelf je bouwprojecten calculeren, voorbereiden en inkopen, dan is dit jouw uitdaging coördinerende werkvoorbereider/calculator van nieuwbouw, verbouw en renovatie binnen de woningbouw, horeca, recreatie en retail.

Organisatie

De organisatie is gericht op werken binnen een bouwteam, meedenkt, advies geeft en werkt aan lange termijn relaties. De organisatie is al vroeg betrokken bij de bouwplannen van woningbouw, kantoren, horeca, recreatie en retail. De projecten variëren van nieuwbouw, verbouw, renovatie en transformatie.

Functie

Als werkvoorbereider/calculator ben jij de aangewezen persoon om alle fases te coördineren en je onderhoud alle contacten met de verschillende stake holders. Jouw werk begint met het uittrekken van hoeveelheden, het opstellen van calculatie en de technische omschrijvingen.
In de calculatiefase als de werkvoorbereidingsfase vraag je offertes aan die je vervolgens vergelijkt. Je stelt de werkmethodiek, (detail)planning op. Naast het controleren van de tekeningen pas je indien nodig de tekening aan.

Door jouw inzet verloopt het bouwproces soepel en wordt er een mooi eindresultaat opgeleverd.
Je koopt tijdig de materialen en onderaannemers is binnen de afgesproken budgetten en zorgt voor een goede overdracht naar de uitvoering.
Verder ben jij verantwoordelijk voor het signaleren van meerwerken, vastleggen en afprijzen. Kortom alles wat je doet is gekoppeld aan tijd, geld en kwaliteit en is getoetst aan de geldende wet en regelgeving.

Je werk is dus niet alleen technisch inhoudelijk, want je zorgt ook voor een goed V&G plan en dossier en zorgt dat het projectdossier tot en met de laatste factuur (meer en minderwerk) sluitend is.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je minimaal 3 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie en minimaal een mbo bouwkunde (niveau 4) hebt. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt met ibis-trad.
De werkvoorbereider/calculator is klantgericht en communicatief vaardig. Je bent creatief en oplossingsgericht en je woont in de regio Utrecht.

Aanbod

Na de detacheringsperiode biedt de organisatie jou een vaste aanstelling aan. Verder kan je rekenen op een prettige werkomgeving met fijne collega’s en goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en is er veel ruimte om je te kunnen ontwikkelen binnen de organisatie.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.