Werkvoorbereider/Calculator infra – Oostvoorne

Introductie

Jij bent een enthousiaste en proactieve werkvoorbereider/calculator van projecten op het gebied van civiele techniek!

Organisatie

De organisatie is actief in alle facetten van de grond-, weg- en waterbouw, alsook in de civiele betonbouw. Ze zijn een echte bouwpartner in het bouwproces van advies tot ontwerp en van bestek tot realisatie. Ze houden zich vooral bezig met projecten in grondwerk, saneringen, leidingwerk en verhardingen maar ook betonwerk.

Functie

In de organisatie ben je verantwoordelijk voor het calculeren en voorbereiden van projecten op het gebied van civiele techniek. In deze functie als werkvoorbereider calculator heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden: Werkvoorbereiding en calculaties van aanvragen, contacten met klanten en leveranciers, inkopen van goederen en nieuwe klanten werven als je hier kansen voor ziet.


Functie-eisen

Je hebt minimaal een MBO diploma civiele techniek met een aantal jaar relevante ervaring of een HBO diploma civiele techniek en je komt net van school. De project grootte varieert van 110k t/m 1 mio in de beton. Het werkgebied is de regio Rotterdam.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en hierbij wordt de UTA gehanteerd. Ook krijgt u een lease auto ter beschikking.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.