Werkvoorbereider /Calculator Hoger Segment – Amsterdam

Introductie

Een veelzijdige functie voor verbouwprojecten, hoger segment, tot een bouwsom van 2 miljoen

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt deel uit van een grotere bouwonderneming. De betreffende vestiging is actief in het kleinere en grootschalige onderhoud- en verbouwprojecten in en rondom Amsterdam. Voor de organisatie werken 5 personen vanaf kantoor en hebben zij 20 bouwplaatsmedewerkers in dienst. De projecten kunnen oplopen tot een bouwsom van 3 miljoen en bevinden zich in het luxe segment.

Functie

In deze functie van werkvoorbereider / calculator bent u betrokken bij diverse werken.Ter ondersteuning van de projectleider neemt u het werk op, verricht kleinere calculaties en bereidt u de projecten volledig voor. Projecten worden gedeeltelijk door onderaannemers uitgevoerd. Normaliter heeft u gemiddeld drie projecten onder u.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van het diploma HTS bouwkunde, een certificaat VCA VOL is een pre. U hebt ervaring met het calculatieprogramma IBIS trad. U bent een regelaar, communicatief vaardig en u bent in staat om in bewoonde situatie de projecten vlot te laten verlopen. Ondanks dat het bedrijf gelegen is in hartje Amsterdam kenmerkt zij zich door haar West Friese mentaliteit.

Aanbod

Het betreft hier een detacheringsperiode van 12 maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Bij goe functioneren wordt u een vast contract geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.