werkvoorbereider calculator bedrijfsbureau. – Huissen

Introductie

Werkvoorbereider calculator op het bedrijfsbureau voor bodemsanering, weg- en rioolreconstructies

Organisatie

De organisatie is een middelgrote GWW aannemer die met name projecten verzorgt in de regio Gelderland op het gebied van bodemsanering, weg- en rioolreconstructies.

Functie

Binnen de afdeling bedrijfsbureau Civiele werken werk je zelfstandig en of in teamverband aan verschillende projecten in de regio en heb je veelvuldig contact met de klant.
Je controleert de aanvragen en maakt de kostprijscalculaties voor de aanbestedingen. Bij opdracht zorg je voor een goede voorbereiding en planning van het project en zorg je dat alles inkoop gereed is.

Functie-eisen

Voor deze functie is het belangrijk dat je ervaring hebt met gemeentelijke en provinciale projecten gericht op infra en riool projecten. Je hebt een mbo civiele opleiding en je komt uit de omgeving van Arnhem. Voor deze functie moet je flexibel zijn en goed kunnen plannen. Omdat je veelvuldig klantcontact hebt is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent en overtuigingskracht.

Aanbod

Leuke dynamische functie binnen een team van 15 collega’s en uitdagende projecten. Je kan rekenen op een marktconform salaris volgens de CAO bouw en infra.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoek ik je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan neem ik contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zal ik nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat ik na jouw toestemming ter beschikking stel aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.