Werkvoorbereider Bouw (vaste baan) – Utrecht

Introductie

Werkvoorbereider nieuwbouw

Organisatie

De organisatie is één van de werkmaatschappijen van een internationaal opererend aannemingsbedrijf. De organisatie is een dynamische, succesvolle onderneming, actief in de realisatie van projecten in de utiliteit- en woningbouwsector. Projecten worden gerealiseerd in de Randstad.

Functie

Als werkvoorbereider start je de projecten op vanaf kantoor, zodra de uitvoering start ga je mee naar de bouwplaats en voer je samen met de uitvoerder de werkzaamheden voort. Je bent (mede) verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. De projecten zijn bijzonder, variërend van woningen, appartementen tot in het oog springende hoogbouwprojecten.
Jij stelt de planningen op inclusief inkoop- en werkvoorbereidingsschema. Overeenkomsten opstellen met leveranciers en onderaannemers is voor jou gesneden koek en je ziet toe dat alle documenten worden ondertekend. Je ondersteund de projectleider waar nodig en informeert hem over de voortgang, bouwtechniek, planning en kostenbewaking. Je koopt de materialen, onderaannemers en materieel in en maakt duidelijke afspraken over planning en termijnen. Ook de administratieve zaken van het project vallen onder jouw verantwoordelijkheid zoals documentenschema en bestandsbeheer.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. Je bent creatief en draagt alternatieven aan in de voorbereiding van de projecten. Er wordt gewerkt vanuit projectteams waardoor jou communicatieve- en sociale vaardigheden worden aangesproken. Bovendien ben je woonachtig in de regio Utrecht.

Aanbod

In eerste instantie wenst de organisatie een detacheringsperiode aan te gaan van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt jou een vaste aanstelling geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, sturen naar enkele opdrachtgevers. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.