Werkvoorbereider Bouw – Utrecht

Introductie

Een zelfstandige functie waarbij u betrokken bent bij exclusieve projecten!!

Organisatie

Onze opdrachtgever is één van de werkmaatschappijen van een internationaal opererend aannemingsbedrijf. Zij is een dynamische, succesvolle onderneming, actief in de realisatie van projecten in de utiliteit- en woningbouwsector. Projecten worden gerealiseerd in de Randstad.

Functie

Als werkvoorbereider start u de projecten op vanaf kantoor. Zodra de uitvoering start zult u de werkzaamheden voortzetten vanuit de bouwkeet. U bent (mede) verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding. De projecten zijn bijzonder en hebben totaal geen repeterend karakter.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma HTS bouwkunde en een geldig certificaat VCA VOL. U bent creatief en draagt alternatieven aan in de voorbereiding van de projecten. Er wordt gewerkt vanuit projectteams waardoor u communicatieve- en sociale vaardigheden worden aangesproken. Bovendien bent u woonachtig in de regio Utrecht.

Aanbod

In eerste instantie wenst onze opdrachtgever een detacheringsperiode aan te gaan van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling geboden. De arbeidsvoorwaarden zijn zeker goed te noemen.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.