Werkvoorbereider – Barneveld

Introductie

Zoek jij afwisseling tussen nieuwbouw en renovatie projecten, Ik zoek een werkvoorbereider die variërend werk wil doen van nieuwbouw tot restauratie en van woningbouw tot utiliteitsbouw. Na de detacheringsperiode wordt jou een vaste baan aangeboden bij de organisatie.

Organisatie

De organisatie is een goed georganiseerde Veluwse bouwer en durft buiten de standaard kaders te denken en realiseert vele mooie bouwprojecten van nieuwbouw tot restauratie.

Functie

De Werkvoorbereider werkt zelfstandig aan grote nieuwbouw, renovatie of restauratie projecten. Je werkt nauw samen met de projectleider en heb jij contact met alle betrokken partijen zoals de opdrachtgever, architect, onderaannemer en de uitvoerder. Je doet zelfstandig de gehele voorbereiding van het project, stel jij de planning op en je controleert alle tekeningen in ArchiCAD. Je bepaald de hoeveelheden, die jij vervolgens gaat bestellen.
Je bent niet beroerd om het werk uit te besteden aan onderaannemers omdat zij het beter en goedkoper kunnen realiseren. Jij regisseert het project van A – Z en jij bewaakt het hele bouwproces.

projecten waaraan jij gaat werken variëren, wil je liever de volgende keer een mooi renovatie project doen? geen probleem dan houd de leidinggevende daar rekening mee in de planning. De projecten komen voort uit eigen projectontwikkeling, bouwteam en aanbestedingsprocedure. De organisatie realiseert nieuwbouw, renovatie en restauratie van woningen, appartementen en utilitaire gebouwen.

Functie-eisen

De functie van werkvoorbereider vraagt een hoop zelfstandigheid van jou en daarbij is het belangrijk dat je analytisch en grondig bent. Je durft constant controle vragen te stellen en je houdt daarbij het overzicht, want het geven van verkeerde informatie kan heel nadelig zijn voor het vervolg van het project.
Verder is het belangrijk dat je beschikt over minimaal een mbo bouwkunde diploma en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring als werkvoorbereider.
Andere persoonlijke kenmerken zijn cijfermatig, analytisch, organisatorisch, je bent duidelijk in je communicatie, gestructureerd en gedreven.

Aanbod

je kan rekenen op passende voorwaarden en mogelijkheden om verder te groeien binnen de organisatie. Je gaat deel uitmaken van een hecht team van 5 werkvoorbereiders bij een innovatieve aannemer.
De organisatie investeert graag in jou, wil jij de verbinding aangaan en samen bouwen aan een mooie toekomst, bel dan snel dan maken wij een afspraak met jou.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, aan de opdrachtgever ter beschikking stellen. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.