Werkvoorbereider – Alkmaar

Introductie

Ben jij een ondernemende werkvoorbereider die het beste past bij een ondernemende aannemer, dan zoeken wij jou. Binnen deze organisatie wordt een beroep gedaan op jouw competenties, waar jij zowel zelfstandig als in team gaat werken aan toonaangevende projecten. 

Organisatie

De organisatie is een ontwikkelende aannemer in alle disciplines van de bouw. Een belangrijke kenmerk van deze aannemer is dat alles draait om succes. De organisatie is trots op wie ze zijn en de reeds gerealiseerde projecten. Vakmanschap, samenwerking en ondernemend zijn belangrijke kernwaarden en staat de medewerker centraal.

Functie

Als werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en geef je adviezen bij verschillende disciplines op het gebied van uitvoeringstechnieken en bouwmethoden. Je houdt je bezig met het opstellen van werkplannen, werkinstructies en het bestellen van de benodigde materialen. Je signaleert afwijkingen en meer- en minderwerk.

Je zoekt de samenwerking op met andere teamleden en derden en ben jij het aanspreekpunt in de uitvoeringsfase. De projecten waaraan jij gaat werken is zeer divers. Je kan denken aan luxe woningbouw of middelgrote utiliteitsbouwprojecten, maar er komen ook hotels voorbij. Uitdaging genoeg!

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO Bouwkunde diploma en kennis van MS Project, AutoCad en IBIS Trad. Uiteraard verwachten wij dat je beschikt over een geldig certificaat VCA VOL. Wij zoeken een nieuwe collega die boven de “lijn” Alkmaar – Hoorn woont.
Ben je proactief, accuraat, resultaatgericht en zelfstandig dan passen jouw eigenschappen goed bij jouw toekomstige collega’s.

Aanbod

Je kan rekenen op een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitzicht op een vaste baan. Je komt te werken bij een organisatie die in jou wil investeren en waar je kan rekenen op een prettige werksfeer.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.