Werkvoorbereider 8941 – Rosmalen

Introductie

Mooie kans voor een werkvoorbereider die toe is aan een tweede stap in zijn of haar loopbaan. Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar enthousiaste wekvoorbereider.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een informele cultuur. Het bedrijf heeft een goedgevulde orderportefeuille met een aantal bijzondere prestigeuze en uitdagende projecten. .

Functie

Als werkvoorbereider bent u verantwoordelijk voor de gehele werkvoorbereiding van bouwprojecten. Dit omvat planning, kostenbewaking, tijdsbewaking en overige voorbereidende taken, tot en met de oplevering van het project. U werkt nauw samen met collega-werkvoorbereiders en rapporteert aan de projectleider. U signaleert bestekafwijkingen, controleert werktekeningen en u draagt zorg voor een correcte projectadministratie en archivering. U kunt op meerdere projecten tegelijk worden ingezet.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding bouwkunde en minimaal vijf jaar ervaring als zelfstandig werkvoorbereider van woningbouwprojecten. U bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en u bent een loyale medewerker. Ervaring met BIM is een pre. U woont in Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een leuke, afwisselende en zelfstandige functie in een jonge, dynamische en transparante werkomgeving.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever