Werktuigbouwkundig Adviseur – Amsterdam

Introductie

U kunt zich in deze veelzijdige functie verdiepen in het adviseren over allerlei onderwerpen. Alle werktuigbouwkundige onderwerpen worden door u opgepakt.

Organisatie

Onze opdrachtgever behoort, met meer dan 35.000 verhuureenheden, tot de grotere corporaties van Nederland. Het betreft hier voornamelijk sociale woningbouw.

De afdeling Vastgoed is verantwoordelijk voor zowel renovatie als nieuwbouwprojecten en voor het planmatig onderhoud. In de komende jaren ligt het accent vooral op renovatie en planmatig onderhoud maar er is ook een nieuwbouw portefeuille.

Functie

In de rol van adviseur bent u verantwoordelijk voor het aandragen van oplossingen voor tal van werktuigbouwkundige vraagstukken. Een belangrijk onderdeel is het ontwikkelen of aanpassen van beleid en procedures op alle velden van de werktuigbouwkunde en zorgen voor implementatie binnen onze organisatie. Verder bent u het eerste aanspreekpunt voor onze (contract-)partners op het gebied van individuele en collectieve CV-installaties en aanspreekpunt op het gebied van MV, hydrofoor, BMI en legionella.

U bent verantwoordelijk voor de MJOB op alle velden die behoren bij de werktuigbouwkunde. Bovendien maakt u onderdeel uit van de projectteams voor contractpartners en trekker van de kwartaaloverleggen met de contractpartners.

Functie-eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van en diploma werktuigbouwkunde. Daarnaast hebt u ervaring in de rol van adviseur en bent u bekend met wet- en regelgeving. U beschikt over goede sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 12 maanden aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.