werkorganisator verduurzaming woningbouw. – Utrecht

Introductie

Werken als specialist op de afdeling verduurzamen woningbouw, dat is de groene werkorganisator van morgen

Organisatie

De organisatie is een landelijke bouwer van woningen en utilitaire gebouwen en een van de disciplines is het verduurzamen van bestaande woningen.

Functie

Als werkorganisator werk je nauw samen met de opdrachtgever, bewoners, projectleider, uitvoerder, woonconsulent en bouwpartners.
In deze functie werk je zelfstandig aan meerdere projecten zowel in ontwerp als uitvoeringsfase uit. Je bent verantwoordelijk voor een gedegen planning en technische projectvoorbereiding en daarnaast ben je communicatief vaardig en aanspreekpunt voor bewoners omtrent de werkzaamheden. De werkzaamheden doe je op kantoor en op locatie.

Functie-eisen

De Werkorganisator beschikt over de volgende eigenschappen, je bent communicatief vaardig, een kei in het plannen en organiseren van het werk.
Je beschikt over een afgeronde bouwkundige opleiding bij voorkeur richting bouwtechniek en bouwfysica en je hebt een grote passie voor het verduurzamen van gebouwen.


Aanbod

Wij bieden jou een uitdagende functie waar initiatief wordt gewaardeerd en ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
Uiteraard is jouw salaris marktconform en is het UTA CAO van toepassing.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.