VVE Beheerder (ondernemend). – Rotterdam

Introductie

Is ondernemerschap jou niet vreemd? Ben jij proactief en zoek jij altijd naar mogelijkheden om de klant optimaal te kunnen bedienen dan zijn wij opzoek naar jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een grote woningcorporatie die graag met zijn tijd mee veranderd. Ze beheren zowel grote als kleine VVE’s voor zowel volledige koop als deels verhuur. Ze zijn vooral actief in de omgeving randstad en zorgen hier voor een onderscheidende bijdrage voor het woongenot.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van je eigen portefeuille van Vereniging van Eigenaren. Hierdoor ben je het eerste aanspreekpunt voor de besturen van VVE’s, je verzorgt vergaderingen en geeft advies aan het bestuur en algemene ledenvergadering over technisch, financieel en administratief beheer. Daarnaast zorg je voor de uitvoering van de besluiten die genomen zijn en coördineer je de administratieve en financiële beheer van de VVE’s.

Functie-eisen

Je hebt tenminste HBO werk- en denk niveau met minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Ondernemerschap zit in je bloed en je handelt proactief, zoekt naar de mogelijkheden die de klant optimaal kunnen bedienen. Je bent cijfermatig en resultaatgericht onderlegd. Daarnaast ben je communicatief vaardig, een goed organisatie vermogen en beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden.

Aanbod

Wij bieden jou een markt conform arbeidspakket. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling en ons streven is altijd een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731.

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving jou aan dan verzoeken wij je vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met jou op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op jouw C.V., jouw competentieprofiel, jouw persoonlijke eigenschappen, jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na jouw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.