Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.
Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator

Actuele vacatures

Projectleider Bouw 8669 – Dordrecht

Veelzijdige functie voor een ervaren projectleider bouw die van A tot en met Z verantwoordelijk wil zijn voor zijn of haar projecten.

Bekijk vacature

Allround Uitvoerder 8881 – Bussum

Wij zijn op zoek naar een allround uitvoerder die zowel bekend is met nieuwbouw als renovatie- en onderhoudsprojecten.

Bekijk vacature

Calculator Restauratie, Renovatie en Onderhoud 8735 – Amsterdam

In deze functie krijgt u met alle facetten van de bouw te maken. U maakt de calculatie vanaf bestek en tekeningen maar u zult ook werk moeten kunnen opnemen.

Bekijk vacature

Allround Werkvoorbereider 8931 – Volendam

Allround functie van werkvoorbereider voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Bekijk vacature

Consultant bij Centerpoint 9015 – Utrecht/Arnhem

Als consultant onderhoudt u goede contacten met alle stakeholders die van belang zijn voor het realiseren van uw doelstellingen. Een belangrijk deel van uw werk bestaat uit het werven en selecteren van bouwprofessionals.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child