Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint voor vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.

Populaire functies in de bouw

Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator - Projectleider - Hoofduitvoerder

Actuele vacatures

Werkvoorbereider/Projectleider 9117 – Dordrecht

Vindt u het een uitdaging om uw projecten voor te bereiden en te leiden? Dan komen wij graag met u in contact.

Bekijk vacature

Trainee Civiel 9177 – ‘s-Hertogenbosch

Bent u die resultaatgerichte starter die enthousiast wordt van het helpen realiseren van grote, aansprekende infraprojecten?

Bekijk vacature

Projectleider Bouw 9039 – Amsterdam

U kunt aan de slag bij één van Nederlands oudste aannemingsbedrijf!

Bekijk vacature

Senior Werkvoorbereider Woningbouw 9068 – Rotterdam

Bent u communicatief zeer vaardig en vindt u het een uitdaging met veel verschillende projecten tegelijkertijd bezig te zijn? Dan komen wij graag met u

Bekijk vacature

Werkvoorbereider 9067 – Rotterdam

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een allround werkvoorbereider.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child