Onze actuele vacatures voor de bouwsector.

Onderstaand onze actuele vacatures. Passen deze vacatures niet bij uw ambities? Dat komt vaker voor en dan is het verstandig om toch te reageren via het Sollicitatieformulier of met uw LinkedIn profiel.
Centerpoint houdt van maatwerk. Daarom kunnen we, na een persoonlijk gesprek, u vrijwel altijd een goed advies geven dat aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen.

Onze consultants hebben dagelijks contacten met zeer uiteenlopende, gerenommeerde bouwbedrijven en weten daarom ook wat er op termijn gevraagd gaat worden. Vaak kunnen deze (toekomstige) vacatures, om uiteenlopende redenen, nog niet voor publicatie worden vrijgegeven. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u zich eerst goed orienteren? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via een Persoonlijke mail. U kunt dan aangeven dat wij u, via een email, persoonlijk op de hoogte stellen als wij denken een passende vacature voor u hebben.

Onze vacatureservice
Wilt u wekelijks op de hoogte gebracht worden van de nieuwste vacatures neem dan een abonnement op onze vacatureservice. U kunt de nieuwste vacatures ook zien via onze app op uw mobiele telefoon of tablet. Deze apps zijn te downloaden via de Appstore of Google Play. Bovendien wordt iedere nieuw vacature gemeld via een Tweet op @Bouwbanen.

Centerpoint Advies: vacatures in de bouwkunde en civiele techniek.
Populaire functies: Uitvoerder - Werkvoorbereider - Calculator

Actuele vacatures

Bouwplantoetser 9104 – ‘s-Hertogenbosch

Bent u de bouwplantoetser WABO-Bouwen waar wij op zoek naar zijn?

Bekijk vacature

Calculator/Werkvoorbereider 9103 – ‘s-Hertogenbosch

Mooie kans voor een calculator/werkvoorbereider met een MBO of HBO Bouwkunde opleiding die bij voorkeur ervaring heeft met schilderswerkzaamheden, daarin een aanvullende opleiding heeft gedaan of die zich in dit specialisme verder wil ontwikkelen.

Bekijk vacature

Uitvoerder (Internationaal) GWW 9102 – ‘s-Hertogenbosch

Bent u een uitvoerder die zelfstandig op de projectlocatie de dagelijkse activiteiten organiseert en heeft u een reislustige instelling? Dan zijn wij op zoek naar u!

Bekijk vacature

Uitvoerder GWW 9101 – ‘s-Hertogenbosch

Wij zoeken een uitvoerder GWW die op basis van het contract en de gestelde eisen binnen de werkbegroting en het tijdschema een project weet te realiseren!

Bekijk vacature

Allround Uitvoerder Bouw 8904 – Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een ervaren uitvoerder bouw. U kunt betrokken zijn bij zowel woning- als utiliteitsbouw, nieuwbouw en renovatie.

Bekijk vacature
Centerpoint steunt War Child