Als u aan de slag wilt in de Civiele Techniek dan bent u bij Centerpoint aan het juiste adres. De vraag naar professionals in de Civiele techniek, heeft ondanks de crisis, geen afname laten zien. Sterker nog: de man of vrouw met de juiste opleiding en werkervaring kan in de Civiele techniek vrijwel direct via Centerpoint aan de slag. De vraag is eigenlijk al de afgelopen 10 jaar altijd groter geweest dan het aanbod. Dit in tegenstelling tot de bouw waar de crisis roet in het eten heeft gegooid. Gelukkig ligt de crisis achter ons en is de vraag sterk aan het toenemen.

Uit onze naam kunt u afleiden waar wij bij Centerpoint voor staan; ú staat bij ons in het middelpunt. Als u op zoek bent naar een vaste of tijdelijke baan dan nodigen wij u uit om te reageren op een van onze advertenties of spontaan omdat u, bij wijze van spreken, morgen nog aan de slag wil. Wij nodigen u graag uit voor een informatief gesprek bij ons op kantoor. Wij kunnen u dan goed informeren over alle mogelijkheden die de Civiele Techniek biedt. Ook zullen wij u vragen om, online, een competentieprofiel op te stellen. Onze opdrachtgevers stellen ook een dergelijk profiel op. Dat noemen we het “ideale kandidaat profiel” en is als het ware het spiegelbeeld van uw competentieprofiel.

Centerpoint is uw website voor vacatures in de civiele techniek

De klant maakt, via het door hem opgestelde profiel, kenbaar welke eisen hij stelt aan zijn ideale kandidaat en u laat, via het door u ingevulde competentieprofiel, zien of er sprake kan zijn van een match. Dat is belangrijk want vaak gaat het, in de Civiele Techniek, om een vast dienstverband en dan is het wel zo prettig om te weten of u bij het bedrijf past en andersom. U gaat per slot van rekening, als het goed is, een langdurige relatie aan.

In het intake gesprek dat wij met u hebben maken we een zorgvuldige inventarisatie van al uw wensen, eisen en ambities. Wij vinden het bij Centerpoint belangrijk dat u een nieuwe uitdaging vindt met de juiste toekomstperspectieven als u dat tenminste op prijs stelt. Dat kan betekenen dat wij u niet direct de juiste uitdaging kunnen aanbieden. Is dat het geval dan gaan wij voor u aan de slag en raadplegen ons uitgebreide relatienetwerk. Kortom u bent nog niet van ons af. Want wij rusten niet voordat u tevreden bent en een nieuwe uitdaging aan kan gaan.

Hebben wij u uw interesse gewekt? Dan kunt u via ons formulier contact opnemen.

werken in de bouw

Centerpoint steunt War Child