Als u aan de slag wilt in de Bouw dan bent u bij Centerpoint aan het juiste adres. De vraag naar professionals in de Bouw staat, nu de crisis voorbij is, niet langer onder druk en is sterk aan het toenemen. Vooral op basis van detachering. U bent dan bij Centerpoint in dienst en wij plaatsen u bij een van onze opdrachtgevers. De vraag naar bouwprofessionals zal steeds verder toenemen. Sterker nog; er zullen in de bouw, door vergrijzing en ontgroening  forse tekorten gaan ontstaan.

Werken in de bouwsector

Centerpoint is voortdurend op zoek naar de man of vrouw met de juiste opleiding en werkervaring. In de restauratie en renovatie of in het onderhoud en steeds vaker in de utiliteitsbouw en tegenwoordig (ook weer) de woningbouw.

Uit onze naam kunt u afleiden waar wij bij Centerpoint voor staan; ú staat bij ons in het middelpunt. Als u op zoek bent naar een vaste of tijdelijke baan dan nodigen wij u uit om te reageren op een van onze advertenties of spontaan omdat u, bij wijze van spreken, morgen nog aan de slag wilt. Wij nodigen u graag uit voor een informatief gesprek bij ons op kantoor. Wij kunnen u dan goed informeren over alle mogelijkheden die de Bouw momenteel biedt. Ook zullen wij u vragen om, online, een competentieprofiel op te stellen. Onze opdrachtgevers stellen ook een dergelijk profiel op. Dat noemen we het “ideale kandidaat profiel” en is als het ware het spiegelbeeld van uw competentieprofiel.

De klant maakt, via het door hem opgestelde profiel kenbaar welke eisen hij stelt aan zijn ideale kandidaat en u laat, via het door u ingevulde competentieprofiel, zien of er sprake kan zijn van een match. Dat is belangrijk want het is per slot van rekening wel zo prettig om te weten of u bij het bedrijf past en andersom. U gaat per slot van rekening een relatie aan met elkaar.

In het intake gesprek dat wij met u hebben maken we een zorgvuldige inventarisatie van al uw wensen, eisen en ambities. Wij vinden het bij Centerpoint belangrijk dat u een nieuwe uitdaging vindt met de juiste toekomstperspectieven als u dat tenminste op prijs stelt. Dat kan betekenen dat wij u niet direct de juiste uitdaging kunnen aanbieden. Is dat het geval dan gaan wij voor u aan de slag en raadplegen ons uitgebreide relatienetwerk. Kortom u bent nog niet van ons af. Want wij rusten niet voordat u tevreden bent en een nieuwe uitdaging aan kan gaan.

 

Hebben wij uw interesse? Neem dan contact met ons op via ons formulier!

Centerpoint steunt War Child