Vacature projectleider

Centerpoint heeft regelmatig vacatures voor projectleiders. Daar zit vast een uitdagende en passende vacature voor u bij. Bekijk snel de mogelijkheden. In de regel stuurt u het projectteam aan dat samen met u wordt gevormd door de werkvoorbereiding en uitvoering. Meestal adviseert u als projectleider tijdens de calculatiefase en pakt u het project op vanaf de werkvoorbereiding. Bij projecten in eigen ontwikkeling kunt u al vanaf het voortraject betrokken zijn. Bent u die leidende en sturende kracht tijdens de bouw van een project? Dan is er zeker een interessante vacature voor u bij Centerpoint.

No related posts.

Functieprofiel projectleider

De projectleider draagt zorgt voor de realisatie van een of meerdere projecten in het bedrijf binnen de contractvoorwaarden, bestek- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Zo ziet hij erop toe dat minimaal de vastgestelde resultaatsnorm wordt gehaald en commerciële kansen en mogelijkheden worden gesignaleerd. Hij draagt zorg voor het extern managen van partijen en heeft de eindverantwoording voor het project.

Een greep uit uw werkzaamheden:

 • ondersteunen van het calculatieproces in de projectrealisatie om de kans op het verwerven van nieuwe projecten te vergroten
 • zorgdragen voor een optimaal en gemotiveerd uitvoeringsteam op het lopende project waardoor de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiënt mogelijk plaatsvinden
 • zorgdragen voor een tijdige technische- en financiële oplevering conform bestekeisen, kwaliteitseisen, contracteisen en gestelde rendementsdoelen
 • bewaken van de voortgang, kosten en inkomsten gedurende de projectuitvoering en periodiek zorgdragen voor een betrouwbare financiële rapportage aan de directie
 • zorgdragen dat de processen en activiteiten binnen het uitvoeringsteam conform het kwaliteitshandboek plaatsvinden ofwel uitgevoerd worden om de gewenste kwaliteitstandaarden te behalen.
 • onderhouden van contacten met alle betrokken partijen

Opleidingsniveau

Wij zien steeds vaker dat onze opdrachtgever als minimale eis een diploma HTS bouwkunde of civiele techniek vragen. Onze ervaring leert dat een MTS opleiding met een gedegen ervaring ook toereikend kan zijn. Uiteraard worden er aanvullende certificaten gevraagd zoals een VCA VOL.

Wat verdient u als projectleider

Meestal valt deze functie binnen de UTA-CAO. In enkele gevallen, bij de grotere ondernemingen, wordt een eigen cao afgesloten. Afhankelijk van het type en grootte van het project kan uw salaris oplopen tot 6000 euro per maand.

Competenties Projectleider

 • Empathisch
 • Besluitvaardig
 • Analytisch
 • Ondernemingsdrang
 • Organisatievermogen
 • Incasseringsvermogen

Persoonlijke mail

Centerpoint werkt bij voorkeur vanuit het perspectief van de kandidaat. Het gaat per slot van rekening om uw carrière. Daarom begrijpen wij heel goed dat een volgende stap naadloos moet aansluiten op uw wensen en eisen. Overweegt u een volgende carrièrestap maar wilt u eerst weten welke mogelijkheden er voor u zijn? Dan kunt u uw wensen kenbaar maken via onderstaande formulier of direct via een open sollicitatie formulier.

  0 replies on “Vacature projectleider”