Projectleider/Bedrijfsleider Bouw (Vaste Baan) – Amsterdam

Als lid van het managementteam ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de interne en externe contacten met opdrachtgevers, architecten, onderaannemers en toeleveranciers. Een verantwoordelijke functie die je aan moet kunnen.

Calculator/Wervoorbereider Burgerwerk – Nieuw Vennep

Ben jij die ervaren calculator – werkvoorbereider die bouwprojecten calculeert, voorbereidt en begeleidt, zodat alles op rolletjes loopt? Ben jij de persoon die meegaat in het verduurzamen van vastgoed? Zo ja, reageer dan!

Projectbegeleider Servicebouw. Vast dienstverband!! – Oss

Introductie Ben jij die projectbegeleider die zich dagelijks wil inzetten om gezamenlijk mooie resultaten te behalen? Als projectbegeleider servicebouw houd jij je bezig met vastgoedvraagstukken van bedrijfsmatig vastgoed voor bestaande klanten. Denk aan zorginstellingen, woningbouwverenigingen, onderwijsinstellingen of retail. 

Werkvoorbereider – Alkmaar

Ben jij een ondernemende werkvoorbereider die het beste past bij een ondernemende aannemer, dan zoeken wij jou. Binnen deze organisatie wordt een beroep gedaan op jouw competenties, waar jij zowel zelfstandig als in team gaat werken aan toonaangevende projecten.