Uitzetter/Tekenaar Asfalt en Riolering – Alkmaar

Introductie

Een echte binnen- en buitenfunctie. Je zult je als uitzetter voornamelijk bezig houden met asfaltprojecten. Zodra het “asfaltseizoen” is afgelopen verschuiven je werkzaamheden naar kantoor waar jij je bezig houdt revisietekeningen voor rioleringen.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer die opereert in de driehoek Den Helder, Enkhuizen en Zandvoort. Zij is actief op nagenoeg alle discipline in de civiele techniek. De projectgrootte loopt uiteen van 10K tot € 2 miljoen. Het is een echt familiebedrijf met korte lijnen dat op een nette en creatieve manier kwaliteit wilt afleveren. Dit heeft er in geresulteerd dat zij al decennia lang met vaste opdrachtgevers werken. Voor het bedrijf zijn 50 mensen werkzaam.

Functie

Het gaat hier om een dubbelfunctie. Voor 90% van je tijd ben je betrokken bij asfaltprojecten. Dit kan voor nieuw aan te leggen asfalt zijn als het vervangen van bestaand. Je bent verantwoordelijk voor het inmeten van het tracé en geeft aan waar en hoeveel asfalt weggehaald moet worden. Vervolgens maak jij een nieuwe meting waarna jij aangeeft hoeveel asfalt er weer aangebracht moet worden. Het inmeten doe jij met een GPS.

In de wintermaanden houd jij je bezig met de revisie van rioleringen. Aan de hand van tekeningen die door de opdrachtgever verstrekt worden voer jij het veldboek in ten behoeve van de GPS. Zodra de bestaande riolering vervangen is of waar nieuwe riolering gelegd wordt zal de buitenploeg de nieuwe inmeet gegevens weer in het veldboek verwerken. Deze gegevens vertaal jij weer naar de autocad tekening zodat de opdrachtgever weer een up to date rioleringsplan heeft.

Functie-eisen

Voor deze functie ben je in het bezit van het diploma MTS civiele techniek. Je bent bekend met autocad, weet te werken met een GPS en uiteraard heb je ook een certificaat VCA VOL. Wat vooral belangrijk is dat je goed kunt rekenen. Je bent woonachtig boven het Noordzeekanaal en je hebt een geldig rijbewijs.

Aanbod

De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO en bij deze functie hoort een bedrijfsbus. Na een detacheringsperiode van 12 maanden wordt je bij goed functioneren een vast contract geboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.