Uitvoerder woningbouwproject Noordwijk – Noordwijk

Introductie

In verband met 2 woningbouwprojecten in Noordwijk, zijn wij op zoek naar een enthousiaste uitvoerder.

Organisatie

Onze relatie is een middelgrote ontwikkelende aannemer. Het bouwbedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een menselijke benadering wat resulteert in een laag personeelsverloop.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de bouwplaats. Naast eigen medewerkers stuurt u externe medewerkers aan op 2 verschillende bouwprojecten in Noordwijk. U rapporteert aan de projectleiding.
De projecten zijn gevarieerd in omvang en complexiteit.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MTS Bouwkunde opleiding en enkele jaren ervaring als zelfstandig uitvoerder. U heeft ervaring met woningbouwprojecten. Zowel gestapelde woningen als grondgebonden woningen. U bent communicatief vaardig, een harde werker en u heeft een stabiel arbeidsverleden.
U woont in een straal van maximaal 30 kilometer rondom Noordwijk.
Ervaring met LEAN is een pré.


Aanbod

Onze relatie biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Na een periode van detachering biedt onze opdrachtgever u een vast dienstverband aan.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.