Uitvoerder Woningbouw – Noordwijk

Introductie

In verband met de groei van de opdrachtenportefeuille van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste uitvoerder woningbouw. Betreft 2 nieuwbouw projecten In Noordwijk

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote ontwikkelende aannemer gevestigd in de regio Dordrecht. Het bedrijf kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur en een menselijke benadering wat resulteert in een laag personeelsverloop.

Functie

U bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de bouwplaats. Naast eigen medewerkers stuurt u externe medewerkers aan. Afhankelijk van de projectgrootte heeft u één of meerdere projecten onder uw hoede. U rapporteert aan de projectleiding. De projecten zijn gevarieerd in omvang en complexiteit. Het betreft projecten van de aanbestedingskalender en projecten uit eigen ontwikkeling.

Functie eisen

U heeft minimaal een afgeronde MTS opleiding Bouwkunde en enkele jaren ervaring als zelfstandig uitvoerder. U heeft ervaring met woningbouwprojecten. Zowel gestapelde woningen als grondgebonden woningen. U bent communicatief vaardig, een harde werker en u heeft een stabiel arbeidsverleden. U woont in een straal van maximaal 30 kilometer rondom Noordwijk. Ervaring met LEAN is een pré.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima pakket arbeidsvoorwaarden. Na een periode van detachering biedt onze opdrachtgever u een vast dienstverband aan.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.