Uitvoerder Woningbouw – Amersfoort

Introductie

Een uitdagende functie voor een zelfstandig uitvoerder woningbouw die bekend is met alle bouwmethodieken.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer actief in voornamelijk de woningbouw en kleinschalige utiliteitsbouw. Daarnaast verricht zij activiteiten in renovatie en onderhoud. Voor het bedrijf zijn 100 mensen werkzaam en haar werkgebied ligt in de Randstad.

Functie

Centerpoint zoekt een zelfstandig uitvoerder die een project van A tot en met Z kan aansturen. U hebt ervaring met het leiding geven aan eigen personeel en onderaannemers. U bent bekend met de verschillende type woningbouwprojecten, grondgebonden als appartementen. Op de heel grote projecten zult u worden bijgestaan door een collega uitvoerder en rapporteert u aan een hoofduitvoerder of projectleider.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS Bouwkunde. Daarnaast bent u in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een no-nonsense mentaliteit. Zij zoeken geen praters maar doeners. Bent u woonachtig in een straal van 30 kilometer rondom Amersfoort en voldoet u aan de bovenstaande criteria dan nodigen wij u uit te reageren.

Aanbod

Het betreft hier in eerste instantie een detacheringsperiode van 12 maanden. Bij goed functioneren wordt u hierna een arbeidsovereenkomst aangeboden door onze opdrachtgever. De voorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.