Uitvoerder Weg- en Waterbouw – Lisse

Introductie

Bent u een allrounder in de weg- en waterbouw en u denkt in alternatieven? Reageer dan op deze veelzijdige functie!

Organisatie

Het betreft hier een (kleine) aannemer die regionaal opereert in de GWW sector. Zij is actief in het grondwerk, bestratingen, kleinere kunstwerken, natte waterbouw en rioleringen. Voor de organisatie zijn 10 mensen werkzaam.

Functie

Onze opdrachtgever zoekt een allrounder in de GWW. Uw focus ligt op de uitvoering maar er wordt meer van u verwacht. Gezien de grote van de organisatie wordt u in de gelegenheid gesteld om een groter takenpakket tot u te nemen. Bent u bedreven in acquisitie dan staat u daarin vrij. Ook calculaties en de werkvoorbereiding kunnen tot uw verantwoordelijkheden behoren.

Functie eisen

Voor deze functie bent u minimaal in het bezit van een diploma MTS weg- en waterbouw en een geldig certificaat VCA VOL. Onze opdrachtgever is niet op zoek naar een theoreticus maar naar een persoon met veel praktijkervaring. U bent in staat om in alternatieven te denken. Het betreffen namelijk projecten met een zeer uitdagend karakter. Daarnaast bent u woonachtig binnen een straal van 25 kilometer rondom Lisse.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van minimaal 6 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u daarna een arbeidsovereenkomst door haar aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.