Uitvoerder voor het project De Rekenkamer – Roermond

Introductie

Waarom bent u de uitvoerder die wij zoeken voor dit unieke project De Rekenkamer in Roermond?

Organisatie

Onze opdrachtgever is een moderne groene aannemer van woningbouw en utiliteitsbouw conform de wensen van haar opdrachtgevers.

Functie

Als uitvoerder bent u samen met uw team verantwoordelijk voor de realisatie van een uniek project in de binnenstad van Roermond. Het project draagt de naam ‘De Rekenkamer’ en dit is een verwijzing naar de oude Roermonds Reeckenskamer, welke van ca. 1665 tot 1685 op de locatie was gehuisvest.
U realiseert in het beschermd stadsgezicht van Roermond verschillende woningtypes. De monumentale gevel wordt in stand gehouden. Achter de monumentale gevel worden 13 appartementen gerealiseerd. Alle overige gebouwen worden gesloopt en in totaal worden er 31 nieuwe woningen gerealiseerd en bestaat uit 18 herenhuizen, 11 appartementen, 1 penthouse en 54 parkeerplaatsen.

Functie-eisen

U beschikt over een HBO werk denkniveau en u heeft de nodige werkervaring in het bouwen van luxe woningen en appartementen.

Aanbod

Bij ons kunt u rekenen op fijn team van collega’s om samen met elkaar dit project te realiseren. Een marktconform salaris (bouw cao) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 030-7820544 of 0638684291

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.