Uitvoerder (vaste functie) – Regio Tilburg

Introductie

Je bent een uitvoerder die elke dag weer alles uit jouw mensen probeert te halen en daardoor ieder project op het gebied van woning- en utiliteitsbouw naar een hoger niveau tilt!

Organisatie

De opdrachtgever is een dynamische aannemer die de verantwoordelijkheden bij de mensen neerlegt. De directie heeft een groot vertrouwen in haar mensen en men is voortdurend bezig om elkaar te stimuleren naar creatieve nieuwe oplossingen. Kwaliteit staat boven kwantiteit.

Functie

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken voor de uitvoering van één of meerder complexe woningbouw- en utiliteitprojecten, rekening houdend met bestek en tijdschema. Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van het project. Je bent mede verantwoordelijk voor voorgestelde doelstellingen. Je maakt deel uit van het projectteam.

Functie-eisen

Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau en tussen de 10 en 15 jaar werkervaring in de uitvoering van grote en complexe woningbouw- of utiliteitsprojecten. Je hebt uitstekende bouwtechnische kennis en inzicht, daarnaast beschik je over goede leidinggevende vaardigheden en ben je in het bezit van VOL-VCA en BHV.

Aanbod

Naast een zeer goed primair en secundaire arbeidsvoorwaarden pakket betreft het hier om een vaste functie. Als jij aan de slag gaat bij onze opdrachtgever verbind je jezelf aan een organisatie waarbij de kwaliteit van werken en leven in een prettige omgeving voorop staat.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.