Uitvoerder. Vaste baan! – Tilburg

Introductie

Ben jij die uitvoerder die geen genoeg kan krijgen van mooie uitdagende utiliteitsprojecten? Maar ook enthousiast wordt van innovatieve maatschappelijke projecten? Dan zoek ik jou!

Organisatie

De opdrachtgever is een veelzijdige vastgoedontwikkelaar en bouwpartner. Ze zijn actief op de snijvlakken gebiedsontwikkeling, projectontwikkeling, conceptontwikkeling en de bouwrealisatie van deze projecten maar dragen ook een steentje bij door innovatieve maatschappelijke conceptontwikkelingen. Het uitgangspunt: de behoeften en wensen van mensen, de omgeving en de maatschappij. Daar rolt een concept uit dat ze integraal aanpakken.

Functie

Als uitvoerder draag je zorg voor en zie je toe op: Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) op de bouwplaats. Ben je verantwoordelijk voor het bewaken van budget, planning en kwaliteitseisen. Geef je leiding aan de uitvoerende medewerkers en onderaannemers. Verder instrueer en zie je toe op juiste gebruik van PBM’s en controleer je de urenregistratie en codering. Ook zie je toe op de inkoop, aansturing en beoordeling van leveranciers en derden.Functie-eisen

Je hebt een MBO diploma Bouwkunde en enkele jaren ervaring in soortelijke functie. Je bent stressbestendig, flexibel en hebt leidinggevende capaciteiten. Je bent in het bezit van VOL-CA en BHV.

Aanbod

Een ontzettende afwisselende functie waarin je zelfstandig jouw bouw kunt regelen. Je krijgt alle kansen om (door) te groeien en om je te verbreden in je functie. je ontvangt een marktconform salaris en profiteert van fijne secundaire arbeidsvoorwaarden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.