Uitvoerder. Vaste baan! – Helmond

Introductie

Wil jij werken bij een mooi familiebedrijf die zich voornamelijk bezig houdt met het bouwen van bedrijfspanden en renovatieprojecten? Dan ben jij de uitvoerder die ik zoek. De projecten zijn divers en afwisselend. Nooit een saai moment in deze dynamische functie.   

Organisatie

De organisatie heeft zich sterk ontwikkeld in de woning- en utiliteitsbouw. Naast het bouwbedrijf heeft de organisatie ook een vastgoed tak. Ze hebben veel kennis en ervaring opgedaan in het ontwikkelen en en bouwen. De kracht ligt onder andere bij de snelle communicatie en de betrouwbaarheid. Kortom een compleet bedrijf waarin zij de klanten graag adviseren van begin tot het eind.

Functie

Als uitvoerder maak je grote en kleine projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en bedrijfspandenbouw. De grootte van de projecten variëren van 1- 4 miljoen. Je bent samen met de projectleider verantwoordelijk van de realisatie van A tot Z. Als uitvoerder ben je veelal aanwezig op de bouw waar je de verantwoordelijk bent en je zorg draagt voor het gestroomlijnd lopen van het project. Bij grote projecten zal je vooral bezig zijn met het uitvoerdersstuk. Bij de kleinere werken zullen er ook werkzaamheden zijn waaraan je zelf meewerkt. Tot je taken behoren: het aansturen van het bouwpersoneel, het aansturen van onderaannemers, het bewaken van de kosten etc.

Functie-eisen

Je hebt een afgerond MBO diploma Bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een coachende motiverende houding. Zelfdiscipline staat hoog in je vaandel en je staat met beide benen op de grond. Je bent stressbestendig en vasthoudend!

Aanbod

De opdrachtgever biedt je een vaste baan en een veelzijdige en zelfstandig functie. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om deze zelf invulling te geven. Je hebt uitdagende projecten in woning- en bedrijfshallenbouw. Naast goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.