Uitvoerder Utiliteitsbouw. – Zeeland

Introductie

Met spoed gezocht: een zelfstandig uitvoerder voor een project in Zeeland.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een ontwikkelende aannemer actief in woningbouw, utiliteitsbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

U bent verantwoordelijk voor één of meerdere projecten. U stuurt uw team aan en ziet toe op de kwaliteit en veiligheid. U woont bouwvergaderingen bij, houdt toolbox meetings en u onderhoudt contacten met de opzichter. De projecten worden gerealiseerd in Zeeland, Noord-Brabant en op de Zuid-Hollandse eilanden.

Functie-eisen

U heeft minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder in woningbouw en utiliteitsbouw. U heeft een afgeronde MBO of HBO opleiding Bouwkunde en bent in het bezit van uw VCA-vol. U bent communicatief vaardig, een teamspeler en u heeft ook voor kwaliteit.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een prima arbeidsvoorwaarden pakket en een prettige werksfeer.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.