Uitvoerder Utiliteitsbouw (Vaste baan) – Regio Rotterdam

Introductie

Ben jij die zelfstandige uitvoerder met ervaring in de Utiliteitsbouw?

Organisatie

De opdrachtgever is een middelgrote aannemer in de regio Rotterdam en voornamelijk actief in utiliteitsbouw. De projectgrootte varieert van 500.000 tot 3.500.000 euro.

Functie

Je bent van A tot en met Z verantwoordelijk voor de aan jou toegewezen projecten. Je hebt de dagelijkse leiding op de bouwplaats, je voert veiligheidsinspecties uit, je bewaakt de overallplanning en stuurt bij waar nodig. Daarnaast verdeel je de werkzaamheden en houdt een urenregistratie bij. Je woont bouwvergaderingen bij en je houdt meer- en minderwerk bij.

Functie-eisen

Je bent minimaal in het bezit van een MBO opleiding bouw en minimaal 10 jaar ervaring als zelfstandig uitvoerder in soortgelijke projecten. Je bent communicatief vaardig, gedreven, proactief en je vindt het geen probleem om zelf mee te werken als de situatie daarom vraagt. Je bent in het bezit van een VCA-vol, bent op korte termijn beschikbaar en je woont in Zuid Holland.

Aanbod

Het betreft hier een vast baan met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. De opdrachtgever biedt jou een marktconform arbeidsvoorwaarden pakket aan afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er veel aandacht voor jou persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.