Uitvoerder Utiliteitsbouw – ’s Hertogenbosch

Introductie

Technisch uitdagende functie voor een uitvoerder utiliteitsbouw die ervaring heeft met complexen grote projecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote prefab aannemer gevestigd in de regio Brabant die met name actief is in complexe utiliteitsbouw.

Functie

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een zelfstandig uitvoerder utiliteitsbouw. U bent belast met de realisatie van meerdere complexe (deel)projecten en u geeft leiding aan de uitvoering van het project. U start procedures op en maakt (deel)planningen met betrekking tot materiaal, personeel en (prefab) bouwproducten. U bent verantwoordelijk voor de kostenbewaking en u controleert de uitgevoerde werkzaamheden. U coördineert de werkzaamheden en onderhoudt contacten met leveranciers, onderaannemers en opzichters. Als zelfstandig uitvoerder bent u het aanspreekpunt. U neemt deel aan verschillende overleggen zoals projectteam- en uitvoerdersoverleg.

Functie eisen

U heeft een MTS of HTS bouwkunde diploma. U beschikt over minimaal 5 jaar jaren ervaring als zelfstandig uitvoerder van projecten met een aanneemsom van minimaal 10 miljoen. U heeft commerciële capaciteiten en goede contactuele en leidinggevende eigenschappen. Verder heeft u een analytisch denkvermogen en bent u stressbestendig. U bent op korte termijn beschikbaar en woont in Noord-Brabant.

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden en technisch uitdagende projecten.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Sijbren Visser 06-38684291

Sollicitatie

Spreekt de functieomschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan alle functie-eisen nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.