Uitvoerder Utiliteitsbouw – Amsterdam

Introductie

Wilt u betrokken zijn bij de bouw van aansprekende utiliteitsbrouwprojecten te Amsterdam? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor u!

Organisatie

Onze opdrachtgever bouwt al jaren in en rondom Amsterdam. Zij is gespecialiseerd in de utiliteitsbouw (soms gecombineerd met appartementen). Projecten worden vanaf de ontwikkelingsfase opgepakt en zij werkt uitsluitend met onderaannemers. Breeam is een sleutelwoord wat in alle projecten teruggevonden kan worden.

Functie

U zult in de functie van uitvoerder betrokken zijn bij aansprekende projecten in en rondom Amsterdam. Samen met uw collega uitvoerders bent u verantwoordelijk voor de realisatie van het project. In deze functie kunt u verantwoordelijk worden gesteld voor bijvoorbeeld de ruwbouw, gevelsluiting of afbouw. U rapporteert aan de hoofduitvoerder.

Functie eisen

Voor deze functie bent u in het bezit van een diploma MTS of HTS Bouwkunde en geldig certificaat VCA VOL. U bent een een teamplayer en uw communicatieve vaardigheden behoren goed te zijn. U bent bekend met de verschillende bouwmethodieken in de utiliteitsbouw. Het aansturen van ondernemers kent geen verrassingen voor u. Voor onze opdrachtgever is het van belang dat u een project technisch goed kan doorgronden. Daarnaast bent u woonachtig binnen een straal van 30 kilometer rondom Amsterdam.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringstermijn van 12 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast dienstverband aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.