Uitvoerder Utiliteit voor tijdelijk project – Veldhoven

Introductie

Het project laat zich omschrijven als een soort kathedraal. Een kantoor gebouw met 4 verdiepingen, garage en een groene daktuin. Voor dit uitdagend en indrukwekkend project zoek ik een uitvoerder die voor een paar maanden zijn schouders onder dit project wil zetten en die per direct beschikbaar is.

Organisatie

De opdrachtgever is een gerenommeerde bouwonderneming met vele aansprekende projecten in de woning- en utiliteitsbouw.

Functie

Onder leiding van een hoofduitvoerder werk je samen met andere uitvoerders aan dit spraakmakend project. Je houdt alles nauwlettend in de gaten. Je bent de schakel tussen de mensen binnen en de uitvoering buiten en je zorgt dat de klanten tevreden zijn. Je geeft duidelijk aansturing aan je team en kiest voor de beste technische oplossing zodat je altijd de problemen een stap voor bent. Tevens coördineer je onderaannemers. Je bewaakt de kwaliteit en veiligheid en bent verantwoordelijk tot de afbouw van het project.

Functie-eisen

Je beschikt over een diploma MTS/HTS bouwkunde en minimaal 5 jaar ervaring als uitvoerder met utiliteitsprojecten. Je bent een echte teamplayer en bent in het bezit van een BHV. Ook heb je een geldig VOL-VCA certificaat. Je bezit over een volwassen leiderschapsstijl.

Aanbod

Je werkt in een dynamisch en sterk vooruitstrevend bedrijf met een gezonde bedrijfscultuur en korte organisatielijnen. Het betreft een tijdelijk project tot augustus van dit jaar.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.