Uitvoerder Utiliteit – Oss

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een senior uitvoerder utiliteitsbouw

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer, actief in de utiliteits- en industriebouw. Het is een enthousiast bouwbedrijf dat zich, door bewezen vakmanschap, kenmerkt als een goede, strakke organisatie met korte lijnen. Met een groeiend aantal jonge vakmensen en een moderne (lean and mean) structuur.

Functie

U bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de aan u toegewezen projecten. U zorgt voor een optimale inzet van mens en materieel en ziet er op toe dat de werkzaamheden worden uitgevoerd conform de eisen op het gebied van veiligheid, milieu, ARBO en kwaliteit. U rapporteert aan de directie en/of de projectleiding. U coördineert de inzet van onderaannemers op de bouwplaats en u organiseert werkvergaderingen. U levert ook een bijdrage aan de projectvoorbereiding.

Functie-eisen

U heeft een HBO denk- en werkniveau en tenminste 5 jaar ervaring als uitvoerder in de industriebouw. U bent een harde werker die het beste uit zijn medewerkers weet te halen. U bent communicatief sterk, loyaal, technisch inhoudelijk sterk en u gaat uw verantwoordelijkheden niet uit de weg. U woont in Noord Brabant.


Aanbod

Onze opdrachtgever biedt u een uitdagende functie waarbij u veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.


Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.