Uitvoerder Transformatieprojecten – Almere

Introductie

Centerpoint zoekt een ervaren uitvoerder die bekend is met transformatieprojecten.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een klein aannemingsbedrijf gelegen in het midden van het land. Voor de organisatie zijn 18 mensen werkzaam en zij is voornamelijk actief in de luxe woningbouw.

Functie

Naast de bouw van luxe woningen heeft de organisatie haar pijlen nu ook gericht op de transformatieprojecten. Einde dit jaar zal er een project gestart worden, de verbouw van een bestaand kantoorpand naar 32 appartementen. Het betreffen woningen voor de startersmarkt. In deze functie bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en veiligheid op het project. U bent tevens verantwoordelijk voor de bewaking van de kwaliteit, budget, planning en u stuurt tevens de onderaannemers aan.

Functie-eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde, liefst aangevuld met een diploma HTS bouwkunde. Daarnaast bent u in het bezit van een geldig VCA VOL certificaat. Daarnaast bent u woonachtig in het midden van Nederland.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst eerst een detacheringsperiode van 7 maanden aan te gaan. Bij goed functioneren wordt u een vast contract aangeboden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.