Uitvoerder Transformatie (Vaste baan) – Rotterdam

Introductie

Wil jij als uitvoerder de projecten uitvoeren vanuit eigen ontwikkeling en die ook in eigen beheer worden genomen? Stop dan met zoeken!

Organisatie

De opdrachtgever is een specialist op het gebied van renovatie, transformatie en verbouwingen van woningen, appartementen en kantoren in de binnenstad. Ze zijn een zelf ontwikkelende aannemer met een focus op woningbouw, waarbij ze de eigen ontwikkelingen in eigen beheer en als belegging aanhouden. De organisatie financiert, ontwikkelt, bouwt en beheert vastgoed met als doelwoon-, werk- en leefomgeving te verbeteren, hierbij kan je denken als complexe binnenstedelijke nieuwbouwprojecten als transformatieprojecten.

Functie

Als zelfstandig uitvoerder ga je de kwaliteit van het bouwproces bewaken. Een belangrijk onderdeel van jou takenpakket is communicatie met alle betrokken partijen. Belangrijk en verantwoordelijk werk, waarbij het aankomt op kennis van een moderne manier van plannen, bouwsystemen, kostenbewaking en inzet van mensen en materieel. Ook zorg je ervoor dat op de bouwplaats de CAO-voorschriften worden nageleefd en ziet u toe op een ordelijke gang van zaken. Je rapporteert aan de projectleider.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een bouwkundige opleiding op MTS/HTS niveau en minimaal vijf jaar ervaring als uitvoerder. Jou communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, je bent flexibel, gedreven en altijd bereid om een tandje meer te zetten. Je bent woonachtig in Zuid-Holland.

Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met eventueel een detacheringsperiode hieraan voorafgaand. Het salaris wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring en wordt nader bepaald.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via onze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.