Uitvoerder Servicebouw – Utrecht

Introductie

Wij zoeken een uitvoerder servicebouw die staat voor haar project en de belangen van haar werkgever maar ook die van de opdrachtgever niet uit het oog verliest.

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een internationaal opererend aannemingsbedrijf. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich uitsluitend bezig met de renovatie en verbouw van utilitaire projecten. Projecten kunnen oplopen tot 3,5 miljoen euro. Voor deze regiovestiging zijn 40 mensen werkzaam.

Functie

Als Uitvoerder geeft u leiding op de projecten. De projecten zijn afwisselend, Leiding geven aan voormannen en timmerlieden, het regelen van materiaal en materieel, en het aansturen van onderaannemers zijn uw dagelijkse werkzaamheden. U zorgt daarnaast voor een sluitende projectadministratie. Enkele eigenschappen waaraan u dient te verdoen zijn: een vooruitziende blik, heldere communicatie en natuurlijk leiderschap. U draagt zorg voor een ordelijke en veilige en gezonde werkomgeving. De projecten waarvoor u verantwoordelijk bent zijn veelal bij bestaande klanten en bestaande bebouwing en hebben een omvang tot ongeveer 4 miljoen.

Functie eisen

U bent minimaal in het bezit van een diploma MTS bouwkunde, minimaal 5 jaar ervaring en in het bezit van een geldig certificaat VCA VOL. U bent organisatorisch sterk, werkt gestructureerd en in hectische situaties houdt u het overzicht.

Aanbod

Onze opdrachtgever wenst in eerste instantie een detacheringsperiode van 7 maanden aan te gaan. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO. Bij goed functioneren wordt u een vaste aanstelling aangeboden.

Inlichtingen

Voor nadere informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Luuk Thielen 020-6702100

Sollicitatie

Spreekt de functiebeschrijving u aan dan verzoeken wij u vriendelijk te solliciteren via onze website. Wanneer u voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met u op om een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek zullen wij nader ingaan op uw C.V., uw competentieprofiel, uw persoonlijke eigenschappen, uw wensen en eisen, de geboden contractvorm en arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij na uw toestemming ter beschikking stellen aan onze opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.